Puneti impreuna la calit, in putin ulei, carnea de porc, de vita, ceapa, usturoiul, ardeiul rosu, lingurita cimbru si paprika pana cand carnea incepe sa-si schimbe culoarea. Inglobati bine faina, apoi adaugati supa de vita si omogenizati. Lasati la fiert 10-15 min, la foc mic, amestecand ocazional pana ce sosul incepe sa se ingroase. Adaugati mazarea, porumbul si lasati pe foc, inca 2- 3 min. La sfarsit potriviti gustul de sare si piper. Intre timp, fierbeti cartofii curatati si taiati cubulete in apa sarata. Scurgeti-i, lasati-i sa se racoreasca putin, apoi adaugati crema de branza, nucsoara si pregatiti un piure mai moale. Condimentati cu sare si piper, dupa gust. Adaugati galbenusurile si la sfarsit inglobati albusurile batute spuma. Puteti proceda in doua moduri: - impartiti amestecul de carne in forme de tarte (capacitate 250 ml) sau vase ramekin si lasati putin sa se raceasca. Puneti cantitati egale din piureul de cartofi peste stratul de carne si nivelati, astfel incat sa acoperiti compozitia de carne. Presarati deasupra restul de cimbru. Transferati pe o tava. - puneti intr-un vas termorezistent mai mare, intr-un singur strat, compozitia de carne, acoperiti cu cel de piure, nivelati si presarati cu cimbru. Acoperiti totul cu o folie de aluminiu. Dati la cuptorul preancalzit pentru circa 20 min, la 180 grade. Indepartati folia si dati din nou la cuptor, pentru inca 10- 15 min sau pana cand stratul de cartofi prinde o crusta frumos aurita. Serviti cat este cald, alaturi de o salata (se potriveste foarte bine cu salata verde) sau de muratura preferata si insotiti preparatul cu un pahar de vin rosu.

Puneti impreuna la calit, in putin ulei, carnea de porc, de vita, ceapa, usturoiul, ardeiul rosu, lingurita cimbru si paprika pana cand carnea incepe sa-si schimbe culoarea. Inglobati bine faina, apoi adaugati supa de vita si omogenizati. Lasati la fiert 10-15 min, la foc mic, amestecand ocazional pana ce sosul incepe sa se ingroase. Adaugati mazarea, porumbul si lasati pe foc, inca 2- 3 min. La sfarsit potriviti gustul de sare si piper. Intre timp, fierbeti cartofii curatati si taiati cubulete in apa sarata. Scurgeti-i, lasati-i sa se racoreasca putin, apoi adaugati crema de branza, nucsoara si pregatiti un piure mai moale. Condimentati cu sare si piper, dupa gust. Adaugati galbenusurile si la sfarsit inglobati albusurile batute spuma. Puteti proceda in doua moduri: - impartiti amestecul de carne in forme de tarte (capacitate 250 ml) sau vase ramekin si lasati putin sa se raceasca. Puneti cantitati egale din piureul de cartofi peste stratul de carne si nivelati, astfel incat sa acoperiti compozitia de carne. Presarati deasupra restul de cimbru. Transferati pe o tava. - puneti intr-un vas termorezistent mai mare, intr-un singur strat, compozitia de carne, acoperiti cu cel de piure, nivelati si presarati cu cimbru. Acoperiti totul cu o folie de aluminiu. Dati la cuptorul preancalzit pentru circa 20 min, la 180 grade. Indepartati folia si dati din nou la cuptor, pentru inca 10- 15 min sau pana cand stratul de cartofi prinde o crusta frumos aurita. Serviti cat este cald, alaturi de o salata (se potriveste foarte bine cu salata verde) sau de muratura preferata si insotiti preparatul cu un pahar de vin rosu.