Mod de preparare: Puneti uleiul intr-o tigaie si sotati ceapa pana se inmoaie, apoi adaugati usturoiul si lasati inca 1-2 minute. Intre timp, taiati ardeiul pe lungime, lasandu-i semintele. Dupa ce s-a inmuiat ceapa, adaugati restul ingredientelor (mai putin carnea si apa) si mai lasati 3-4 minute. Adaugati apa si carnea de vita si amestecati. Acoperiti vasul si fierbeti la foc mediu timp de 45 - 60 de minute sau pana cand carnea e frageda. Eu am combinat-o cu o portie de orez simplu.

Mod de preparare: Puneti uleiul intr-o tigaie si sotati ceapa pana se inmoaie, apoi adaugati usturoiul si lasati inca 1-2 minute. Intre timp, taiati ardeiul pe lungime, lasandu-i semintele. Dupa ce s-a inmuiat ceapa, adaugati restul ingredientelor (mai putin carnea si apa) si mai lasati 3-4 minute. Adaugati apa si carnea de vita si amestecati. Acoperiti vasul si fierbeti la foc mediu timp de 45 - 60 de minute sau pana cand carnea e frageda. Eu am combinat-o cu o portie de orez simplu.