Detalii Cornuri cu Untura si Rahat
Intr-un bol punem faina, 2 linguri de zahar, sare, coaja de lamaie rasa, 1 ou intreg si galbenusul de la celalalt ou si untura. Frecam bine toate ingredientele, in maini. Dupa care, adaugam drojdia dizolvata in lapte. Framantam bine, pana vom avea un frumos aluat, perfect pt intins. Separat, taiem si rahatul feliute. Fara ca sa lasam aluatul la crescut, rupem o bucata din el, pe care o intindem, o taiem in 8, punem rahat la fiecare capat si le rulam. Si asa se face cu tot aluatul. Dupa ce s-au format cornurile, punem intr-un bol albusul ramas si intr-o farfurie zahar. Ungem fiecare corn cu albus, dupa care il tavalim prin zahar. Aranjam cornurile in tava. Dupa ce tava e plina, se da la cuptor, pana cornurile devin aurii.. Pofta buna!Intr-un bol punem faina, 2 linguri de zahar, sare, coaja de lamaie rasa, 1 ou intreg si galbenusul de la celalalt ou si untura. Frecam bine toate ingredientele, in maini. Dupa care, adaugam drojdia dizolvata in lapte. Framantam bine, pana vom avea un frumos aluat, perfect pt intins. Separat, taiem si rahatul feliute. Fara ca sa lasam aluatul la crescut, rupem o bucata din el, pe care o intindem, o taiem in 8, punem rahat la fiecare capat si le rulam. Si asa se face cu tot aluatul. Dupa ce s-au format cornurile, punem intr-un bol albusul ramas si intr-o farfurie zahar. Ungem fiecare corn cu albus, dupa care il tavalim prin zahar. Aranjam cornurile in tava. Dupa ce tava e plina, se da la cuptor, pana cornurile devin aurii.. Pofta buna! Se servesc reci :) .