Detalii Rulouri de Biban cu Fructe Asortate (Guobinfen Luyujuan)
1. Curatam bibanul de solzi si Ii scoatem maruntaiele. Il spalam bine. Se taie carnea de-alungul coloanei vertebrale pentru eliminarea capului si oaselor. Realizam doua felii din carne de peste. 2. Facem pe o felie de carne de peste taieturi Intr-un unghi de 45 de grade. Distanta dintre doua taieturi se mentine la aproape un centimetru. Rotim bucata de carne cu 90 grade si facem din nou taieturi intr-un unghi de 45 de grade. Se cresteaza in acelasi mod si cealalta bucata de peste. Fiti atenti sa nu rupeti carnea cand o taiati. 3. Presaram uniform sarea si praful de piper alb pe feliile de carne de peste si intindem cu mana. 4. Punem feliile de carne de peste in amidon asa incat acestea sa fie acoperite complet. 5. Turnam o mare cantitate de ulei In tigaie. Cand uleiul devine putin cald, punem feliile de carne de peste la prajit. Feliile de peste se ruleaza automat in uleiul cald. cand rulourile de peste capata culoarea aurie, le scoatem pe o farfurie. Fiti atenti! cand punem felia de carne in ulei, tinem de cele doua capete ale feliei pentru ca partea din mijloc sa se modeleze mai intai, apoi ii dam drumul complet In ulei. 6. Taiem fructele In bucatele. 7. Punem In alta tigaie bucatelele de fructe, zahar si suc de portocale pentru a realiza un sos dulce-acrisor. 8. Dizolvam amidon In apa si turnam solutia in tigaie. Se amesteca bine. Cand sosul devine consistent, oprim focul. 9. Punem sosul pe rulourile de peste. Mancarea este gata.1. Curatam bibanul de solzi si Ii scoatem maruntaiele. Il spalam bine. Se taie carnea de-alungul coloanei vertebrale pentru eliminarea capului si oaselor. Realizam doua felii din carne de peste. 2. Facem pe o felie de carne de peste taieturi Intr-un unghi de 45 de grade. Distanta dintre doua taieturi se mentine la aproape un centimetru. Rotim bucata de carne cu 90 grade si facem din nou taieturi intr-un unghi de 45 de grade. Se cresteaza in acelasi mod si cealalta bucata de peste. Fiti atenti sa nu rupeti carnea cand o taiati. 3. Presaram uniform sarea si praful de piper alb pe feliile de carne de peste si intindem cu mana. 4. Punem feliile de carne de peste in amidon asa incat acestea sa fie acoperite complet. 5. Turnam o mare cantitate de ulei In tigaie. Cand uleiul devine putin cald, punem feliile de carne de peste la prajit. Feliile de peste se ruleaza automat in uleiul cald. cand rulourile de peste capata culoarea aurie, le scoatem pe o farfurie. Fiti atenti! cand punem felia de carne in ulei, tinem de cele doua capete ale feliei pentru ca partea din mijloc sa se modeleze mai intai, apoi ii dam drumul complet In ulei. 6. Taiem fructele In bucatele. 7. Punem In alta tigaie bucatelele de fructe, zahar si suc de portocale pentru a realiza un sos dulce-acrisor. 8. Dizolvam amidon In apa si turnam solutia in tigaie. Se amesteca bine. Cand sosul devine consistent, oprim focul. 9. Punem sosul pe rulourile de peste. Mancarea este gata. Sfaturi: 1. Capul si oasele pestelui pot fi folosite pentru a prepara o supa. 2. Este bine sa nu fierbem mult timp bucatelele de fructe pentru a evita schimbarea culorilor acestora.