Detalii Pesto Sicilian
Rosiile, se cantaresc, se spala si se taie in doua. Cu ajutorul unei lingurite, se scot semintele si pulpa din interior. Jumatatile de rosii curatate de seminte, se taie, iarasi in doua si se pun intr-un bol. Separat, frunzele de busuioc se spala. Dupa care se sterg cu un servetel de bucatarie. Frunzele de busuioc spalate si uscate, se pun in bolul cu rosiile. Peste ele se pun migalele, usturoiul ras, lingurile de formaggio si ricotta, sare si uleiul de masline. Cu ajutorul blenderului, se mixeaza bine. Ca si rezultat, veti avea o pasta fina, delicioasa. Pofta buna!Rosiile, se cantaresc, se spala si se taie in doua. Cu ajutorul unei lingurite, se scot semintele si pulpa din interior. Jumatatile de rosii curatate de seminte, se taie, iarasi in doua si se pun intr-un bol. Separat, frunzele de busuioc se spala. Dupa care se sterg cu un servetel de bucatarie. Frunzele de busuioc spalate si uscate, se pun in bolul cu rosiile. Peste ele se pun migalele, usturoiul ras, lingurile de formaggio si ricotta, sare si uleiul de masline. Cu ajutorul blenderului, se mixeaza bine. Ca si rezultat, veti avea o pasta fina, delicioasa. Pofta buna! Sosul se poate tine 1 h, la frigider sau se poate amesteca imediat, cu paste. Daca vreti, cand amestecati sosul cu paste, mai adaugati formaggio.