Mod de preparare: Intr-un bol se pun faina, praf de copt, sare, zahar, ou, unt si vanilina. Se amesteca bine, iar aluatul, format, se inveleste in folie. Se da la frigider pt cca. 40 min. Dupa cele 40 min, se scoate aluatul din frigider, se intinde, se pune in tava si se da la cuptor, pana cand prinde o culoare, aurie. Dupa care se scoate din cuptor si se lasa la racit. Pana se raceste aluatul, se pregateste crema. Asadar, se amesteca mascarpone, cu ricotta, zaharul si coaja de lamaie. Se mixeaza bine pt 1-2 minute, dupa care se intinde pe aluatul, rece. Se decoreaza cu smochine taiate in patru, dupa plac. Pofta mare!Mod de preparare: Intr-un bol se pun faina, praf de copt, sare, zahar, ou, unt si vanilina. Se amesteca bine, iar aluatul, format, se inveleste in folie. Se da la frigider pt cca. 40 min. Dupa cele 40 min, se scoate aluatul din frigider, se intinde, se pune in tava si se da la cuptor, pana cand prinde o culoare, aurie. Dupa care se scoate din cuptor si se lasa la racit. Pana se raceste aluatul, se pregateste crema. Asadar, se amesteca mascarpone, cu ricotta, zaharul si coaja de lamaie. Se mixeaza bine pt 1-2 minute, dupa care se intinde pe aluatul, rece. Se decoreaza cu smochine taiate in patru, dupa plac. Pofta mare!