o reteta mai altfel cu burta de vitaBurta de vita se pune in 1 l apa la fiert impreuna cu o lingurita de sare si cu grauntii de usturoi intregi fara coaja.

Se lasa la fiert inca 30 minute.

Intre timp se pregateste piureul de telina.

Se curata telina, ceapa si pastarnacul de coaja, se fierb in apa cu putina sare.

Se scot si se paseaza cu un blender de mana intr-un vas nemetalic.

Intre timp s-a fiert si burta si se scoate pe o farfurie curata. Ideal e sa fie de culoare inchisa ca sa formeze un contrast cu preparatul.

Se adauga apoi si grauntii de usturoi care au fiert cu burta de vita.

Se paseaza si ei.

Se adauga smantana, piperul, untul si laptele caldut.

Se amesteca totul cu un tel nemetalic.

Piureul iese pufos si foarte light. Se toarna piureul de telina peste tagliatllele de burta si se serveste imediat cu razatura de trufa neagra estivo nero, verdeata si swaitzer alaturi.