Gorgonzola se taie cuburi, cu grija sa nu se rupa. Dupa, rosia, se spala si se taie cuburi. Maslinele se scurg de zeama si se lasa deoparte. Apoi, se ia un bat pt frigarui si se incepe asamblarea. Asadar, se incepe cu o maslina, dupa se pune o bucatica de rosie si apoi o bucatica de gorgonzola si tot asa mai departe. Se incheie betisorul cu o maslina. Si se face in continuare, pana se vor umple betisoarele. Se serveste imediat, din cauza branzei, care se poate topi.

Gorgonzola se taie cuburi, cu grija sa nu se rupa. Dupa, rosia, se spala si se taie cuburi. Maslinele se scurg de zeama si se lasa deoparte. Apoi, se ia un bat pt frigarui si se incepe asamblarea. Asadar, se incepe cu o maslina, dupa se pune o bucatica de rosie si apoi o bucatica de gorgonzola si tot asa mai departe. Se incheie betisorul cu o maslina. Si se face in continuare, pana se vor umple betisoarele. Se serveste imediat, din cauza branzei, care se poate topi. Aceste frigarui reci, merg foarte bine cu castravete, ceapa verde si cu o sunculita.