Facem o mamaliga din ingredientele de mai sus pe care eu am fiert-o numai 10 minute, apoi o intindem subtire de tot pe o tava cu hirtie de copt si o lasam sa se raceasca. Eu am pus intre 2 hirtii de copt si am intins cu sucitorul pe deasupra. In felul asta a iesit subtire si uniforma. Cind e gata racita o ungem cu ulei, sare, boia. o taiem in patrate si o coacem la cuptor la 200 c cca 50 minute. Trebuie sa rezulte aurii si foarte uscate Variante adaugind: - ceapa prajita; - jumatate mamaliga si jumatate piure de cartofi (iese mamaliga de cartofi, buna la gust si din care se pot face chipsuri); - se presara cojile de mamaliga unse cu ulei cu iarba ciorii; - seminte de mac; Eu am presarat boia iute si pot spune ca e fff buna. Trebuie intinsa subtire, cu cit e mai subtire cu atit, se usuca mai bine.

Facem o mamaliga din ingredientele de mai sus pe care eu am fiert-o numai 10 minute, apoi o intindem subtire de tot pe o tava cu hirtie de copt si o lasam sa se raceasca. Eu am pus intre 2 hirtii de copt si am intins cu sucitorul pe deasupra. In felul asta a iesit subtire si uniforma. Cind e gata racita o ungem cu ulei, sare, boia. o taiem in patrate si o coacem la cuptor la 200 c cca 50 minute. Trebuie sa rezulte aurii si foarte uscate Variante adaugind: - ceapa prajita; - jumatate mamaliga si jumatate piure de cartofi (iese mamaliga de cartofi, buna la gust si din care se pot face chipsuri); - se presara cojile de mamaliga unse cu ulei cu iarba ciorii; - seminte de mac; Eu am presarat boia iute si pot spune ca e fff buna. Trebuie intinsa subtire, cu cit e mai subtire cu atit, se usuca mai bine. Din cantitatea de mai sus ies 2 tavi. Faceti mamaliga, o intindeti pe 2 foi. Coaceti intii una in timp ce cealalta asteapta cuminte.