Detalii Peste Marinat
Pregatim pestele, il impartim in portii egale. Amestecam cele doua faini cu sare si piper. Trecem fiecare bucata de peste prin faina si prajim in ulei bine incins. Pentru marinada, taiam legumele in bucati medii. Asezam intr-un vas la fiert otetul impreuna cu apa, foaia de dafin, mierea de albine, boabele de piper si mustar, sarea. Cand zeama a fiert, asezam legumele, usturoiul strivit si acoperim. Lasam pana la primul clocot. Tragem vasul cu marinada deoparte si asezam bucatile de peste. Servim impreuna cu legumele, alaturi de mamaliga sau orez. Pofta buna!Pregatim pestele, il impartim in portii egale. Amestecam cele doua faini cu sare si piper. Trecem fiecare bucata de peste prin faina si prajim in ulei bine incins. Pentru marinada, taiam legumele in bucati medii. Asezam intr-un vas la fiert otetul impreuna cu apa, foaia de dafin, mierea de albine, boabele de piper si mustar, sarea. Cand zeama a fiert, asezam legumele, usturoiul strivit si acoperim. Lasam pana la primul clocot. Tragem vasul cu marinada deoparte si asezam bucatile de peste. Servim impreuna cu legumele, alaturi de mamaliga sau orez. Pofta buna!
Etichete:
verdeata,
usturoi,
morcovi,
rosii,
ardei,
faina,
ulei,
peste,
malai,
miere,
retete fara lactoza