Intr-un bol se pun ouale, zaharul, sarea, apa si laptele. Se amesteca bine, dupa care se pune faina si se amesteca din nou. O tigaie de pune la foc, iar cu o pensula se unge cu ulei (in reteta scria ca e bine sa se foloseasca slanina, dar eu am folosit ulei). Dupa, se pune compozitia cu un polonic in tigaie. Se misca tigaia putin, asa incat sa ajunga compozitie pe toata suprafata ei. Apoi, se prajeste clatita pe o parte, dupa care se intoarce si se lasa la prajit si pe cealalta parte. Prajita, clatita se pune pe un platou, iar dupa se face o alta clatita. Si asa procedeaza cu toata compozitia. Se pot servi atat calde, cat si reci, iar dupa plac, puteti opta pt crema de ciocolata sau gem. Pofta buna!Intr-un bol se pun ouale, zaharul, sarea, apa si laptele. Se amesteca bine, dupa care se pune faina si se amesteca din nou. O tigaie de pune la foc, iar cu o pensula se unge cu ulei (in reteta scria ca e bine sa se foloseasca slanina, dar eu am folosit ulei). Dupa, se pune compozitia cu un polonic in tigaie. Se misca tigaia putin, asa incat sa ajunga compozitie pe toata suprafata ei. Apoi, se prajeste clatita pe o parte, dupa care se intoarce si se lasa la prajit si pe cealalta parte. Prajita, clatita se pune pe un platou, iar dupa se face o alta clatita. Si asa procedeaza cu toata compozitia. Se pot servi atat calde, cat si reci, iar dupa plac, puteti opta pt crema de ciocolata sau gem. Pofta buna!