Prima data, eu am inceput cu blatul. Ouale se separa, iar albusurile se bat spuma cu putina sare, apoi se adauga treptat zaharul si se mixeaza in continuare pana acesta s-a topit. Dupa, se adauga galbenusurile pe rand, faina si cacaua si se omogenizeaza cu ajutorul unui tel. Compozitia rezultata se pune intr-o tava speciala de tort cu diametrul de max. 26cm. In care inainte s-a pus hartie de copt. Daca doriti, puteti sa ungeti hartia din tava cu putin ulei. Tava se da la cuptor pana cand aluatul trece testul scobitorii. Cand e copt, se scoate din tava si se lasa la racit. Apoi, se poate pregati profiterolul. Intr-o craticioara se pun untul, apa si putina sare, iar cand da in clocot, se pune faina si se amesteca energic. Compozitia rezultata se lasa o idee la racit. Calduta se amesteca cu cele 2 oua. Din compozitia finala se fac 14 gogosele, care se pun intr-o tava si se dau la cuptor, pentru cel mult 20 min. Eu am copt in doua ture gogoselele. Coapte, se lasa la racit. Pana profiterolul se raceste, se pregateste budinca. Intr-o craticiora se pun 300ml de lapte, iar pana cand acesta incepe sa clocoteasca se amesteca intr-un bol, budinca cu zaharul si cu restul de lapte. Cand laptele de pe foc clocoteste se pune compozitia de budinca peste si se lasa la fiert, pentru 5 minute. Budinca fiarta se lasa o idee la racit. Cand budinca inca e calduta se pot umple gogoselele de profiterol cu ea. Apoi, se vor lasa deoparte. Acum se pot pune foile de gelatina la inmuiat in apa rece. Separat, se bate bine frisca pana rezulta o crema densa, apoi se amesteca cu mascarponele si se mai mixeaza putin. Separat, se pun pe bain-marie, ouale cu zaharul. Cand zaharul e topit, se adauga foile de gelatina, amestecandu-se continuu. Se lasa pe foc pana cand foile de gelatina se topesc, apoi se iau oaule de pe foc, se lasa o idee la racit, iar cand inca sunt caldute se amesteca cu crema de mascarpone si frisca. Acum se poate incepe asamblarea, asamblare care dupa mine e cea mai usoara:). Prima data tortul se taie in jumatate, apoi, in tava speciala pentru tort cu marginile detasabile, in care s-a pus foile alimentara, se pune baza tortului, apoi jumatate din crema, apoi, gogoselele de profiterol umplute, restul de crema si cealalta jumatate de blat. Eu am pus peste tort o folie alimentara si am dat tava in frigider pana a doua zi. A doua zi se pune pe bain-marie, ciocolata si untul, iar cand au devenit o pasta lichida, se orneaza tortul cu ea. Tortul se da la rece pentru cateva ore. Merge foarte bine cu un vin licoros rece. Pofta buna!Prima data, eu am inceput cu blatul. Ouale se separa, iar albusurile se bat spuma cu putina sare, apoi se adauga treptat zaharul si se mixeaza in continuare pana acesta s-a topit. Dupa, se adauga galbenusurile pe rand, faina si cacaua si se omogenizeaza cu ajutorul unui tel. Compozitia rezultata se pune intr-o tava speciala de tort cu diametrul de max. 26cm. In care inainte s-a pus hartie de copt. Daca doriti, puteti sa ungeti hartia din tava cu putin ulei. Tava se da la cuptor pana cand aluatul trece testul scobitorii. Cand e copt, se scoate din tava si se lasa la racit. Apoi, se poate pregati profiterolul. Intr-o craticioara se pun untul, apa si putina sare, iar cand da in clocot, se pune faina si se amesteca energic. Compozitia rezultata se lasa o idee la racit. Calduta se amesteca cu cele 2 oua. Din compozitia finala se fac 14 gogosele, care se pun intr-o tava si se dau la cuptor, pentru cel mult 20 min. Eu am copt in doua ture gogoselele. Coapte, se lasa la racit. Pana profiterolul se raceste, se pregateste budinca. Intr-o craticiora se pun 300ml de lapte, iar pana cand acesta incepe sa clocoteasca se amesteca intr-un bol, budinca cu zaharul si cu restul de lapte. Cand laptele de pe foc clocoteste se pune compozitia de budinca peste si se lasa la fiert, pentru 5 minute. Budinca fiarta se lasa o idee la racit. Cand budinca inca e calduta se pot umple gogoselele de profiterol cu ea. Apoi, se vor lasa deoparte. Acum se pot pune foile de gelatina la inmuiat in apa rece. Separat, se bate bine frisca pana rezulta o crema densa, apoi se amesteca cu mascarponele si se mai mixeaza putin. Separat, se pun pe bain-marie, ouale cu zaharul. Cand zaharul e topit, se adauga foile de gelatina, amestecandu-se continuu. Se lasa pe foc pana cand foile de gelatina se topesc, apoi se iau oaule de pe foc, se lasa o idee la racit, iar cand inca sunt caldute se amesteca cu crema de mascarpone si frisca. Acum se poate incepe asamblarea, asamblare care dupa mine e cea mai usoara:). Prima data tortul se taie in jumatate, apoi, in tava speciala pentru tort cu marginile detasabile, in care s-a pus foile alimentara, se pune baza tortului, apoi jumatate din crema, apoi, gogoselele de profiterol umplute, restul de crema si cealalta jumatate de blat. Eu am pus peste tort o folie alimentara si am dat tava in frigider pana a doua zi. A doua zi se pune pe bain-marie, ciocolata si untul, iar cand au devenit o pasta lichida, se orneaza tortul cu ea. Tortul se da la rece pentru cateva ore. Merge foarte bine cu un vin licoros rece. Pofta buna!