Detalii Peste in `Haine Groase` cu Pasta de Porumb
Pentru pasta de porumb Dunstuiti cateva minute boabele de porumb impreuna cu ardeiul iute in untul incins, adaugati cca 100 ml apa si lasati pe foc mic, amestecand ocazional pana ce boabele de porumb sunt moi si apa scazuta. Spre sfarsit adaugati patrunjel verde si condimentati cu sare, piper, dupa gust. Lasati sa se racoreasca. Maruntiti grosier boabele de porumb in robot sau cu ajutorul mixerului vertical. Inglobati smantana. Pentru peste Condimentati fileurile pe ambele fete cu sare, piper, condimente pentru peste, dupa gust. Separat, intr-un bol, pregatiti o pasta de consistenta smantani pentru frisca din cana faina, cernuta impreuna cu praful de copt si bere. Treceti pestele, intai prin faina, apoi prin pasta obtinuta. Prajiti in ulei incins cca 4- 6 min pe fiecare parte sau pana ce pestele este facut si frumos rumenit. Scoateti pe servetele absorbante. Pastrati la cald. Serviti pestele cu pasta de porumb, presarat desupra cu patrunjel verde, tocat marunt.
Pentru pasta de porumb Dunstuiti cateva minute boabele de porumb impreuna cu ardeiul iute in untul incins, adaugati cca 100 ml apa si lasati pe foc mic, amestecand ocazional pana ce boabele de porumb sunt moi si apa scazuta. Spre sfarsit adaugati patrunjel verde si condimentati cu sare, piper, dupa gust. Lasati sa se racoreasca. Maruntiti grosier boabele de porumb in robot sau cu ajutorul mixerului vertical. Inglobati smantana. Pentru peste Condimentati fileurile pe ambele fete cu sare, piper, condimente pentru peste, dupa gust. Separat, intr-un bol, pregatiti o pasta de consistenta smantani pentru frisca din cana faina, cernuta impreuna cu praful de copt si bere. Treceti pestele, intai prin faina, apoi prin pasta obtinuta. Prajiti in ulei incins cca 4- 6 min pe fiecare parte sau pana ce pestele este facut si frumos rumenit. Scoateti pe servetele absorbante. Pastrati la cald. Serviti pestele cu pasta de porumb, presarat desupra cu patrunjel verde, tocat marunt. O reteta a la Jamie Oliver.