Preparare: Am fiert laptele cu frunzele de menta. L-am lasat la racit cateva minute dupa care am adaugat smantana, rosiile uscate taiate marunt, lintea si mugurii de boabe. Am condimentat dupa gust. Am adaugat gelatina preparata dupa instructiunile de pe plic. Am turnat totul in forme si am dat la rece pentru 2 ore. Am preparat garnitura din rosii cherry pe care le-am taiat in jumatate si le-am calit in 2 linguri de ulei (de la rosiile uscate), impreuna cu usturoiul si caperele. Am savurat cu pofta!!Preparare: Am fiert laptele cu frunzele de menta. L-am lasat la racit cateva minute dupa care am adaugat smantana, rosiile uscate taiate marunt, lintea si mugurii de boabe. Am condimentat dupa gust. Am adaugat gelatina preparata dupa instructiunile de pe plic. Am turnat totul in forme si am dat la rece pentru 2 ore. Am preparat garnitura din rosii cherry pe care le-am taiat in jumatate si le-am calit in 2 linguri de ulei (de la rosiile uscate), impreuna cu usturoiul si caperele. Am savurat cu pofta!!