As vrea sa va impartasesc o experienta placuta la un restaurant excelent.

Restaurantul The Old Sibiu este situat in centrul Bucurestiului in spatele Hotelului Novotel pe Calea Victoriei (str. Ion Otetelesanu nr. 3A-3B), avand parcare privata, este o locatie eleganta cu accente de pub unde am regasit izul traditiilor transilvanene intr-o simbioza perfecta cu tot ce e nou in domeniul culinar si nu numai. Imagini vechi, sticla si lemn, obiecte stravechi, toate acestea contureaza conceptul locatiei cu o capacitate de pana la 150 de locuri.

Aici am gasit cu surprindere un meniu traditional, dar si rafinat, miresme aduse din toata Transilvania - Tara Satmarului, Maramures, Banat, dar mai ales Marginimea Sibiului - mancaruri muntenesti, branza oierilor, dar si ciorbe unguresti, gustari alese alaturi de traditionala palinca de prune. Eu am avut placerea sa incerc mancarea traditionala a sibienilor si pot sa spun ca mi-a placut foarte mult.

In acest restaurant am fost impresionata de profesionalismul personalului, de atmosfera calda si prietenoasa, de gustul perfect al mancarurilor servite in portelan de cea mai buna calitate, dar si in strachini de lemn, stravechi asa cum o impune traditia transilvaneana.

Pe langa vizitele ocazionale, am fost invitata sa particip la cateva evenimente importante din viata unor prieteni dragi si pot sa va spun ca atmosfera a fost asa cum o stiam, minunata, prietenoasa, totul fiind organizat cu cea mai mare atentie la detalii astfel incat invitatii s-au simtit rasfatati atat de gustul preparatelor de tot felul, dar si a personalului calificat. Sunt convinsa ca este o locatie perfecta pentru orice tip de eveniment, atat pentru nunti, botezuri, corporate party si chiar pentru aniversarile de nastere, pentru ca sa recunoastem, ne place sa fim rasfatate.

Recomand cu incredere acest restaurant, iar pentru cei ce doresc sa afle mai multe despre el am lasat si datele de contact in sectiunea dedicata acestora si un videoclip cu prezentarea restaurantului The Old Sibiu!