Detalii Cartofi taranesti (II)
Cartofii se fierb in coaja.
Intre timp se taie ceapa marunt si se inabuse in putin ulei cu putina apa. Se lasa sa fiarba. Separat se curata cartofii si se dau pe razatoarea mare. Dupa ce a fiert ceapa se pun cartofii rasi, delikat si piper dupa gust. Se amesteca si se mai lasa 5 minute pe aragaz. Se unge un vas rezistent la caldura cu ulei se toarna aceasta compozitie si se pune cascavalul ras deasupra. Se da la cuptor pentru gratinare vreo 10 minute. Este o garnitura perfecta pentru fripturi, snitele, etc.
Cartofii se fierb in coaja.
Intre timp se taie ceapa marunt si se inabuse in putin ulei cu putina apa. Se lasa sa fiarba. Separat se curata cartofii si se dau pe razatoarea mare. Dupa ce a fiert ceapa se pun cartofii rasi, delikat si piper dupa gust. Se amesteca si se mai lasa 5 minute pe aragaz. Se unge un vas rezistent la caldura cu ulei se toarna aceasta compozitie si se pune cascavalul ras deasupra. Se da la cuptor pentru gratinare vreo 10 minute. Este o garnitura perfecta pentru fripturi, snitele, etc. Este o garnitura perfecta pentru fripturi, snitele, etc.