Avem nevoie se un muschiulet pe care il despicam cu grija. Il saram, punem piper si il batem putin cu ciocanul. Pentru umplutura am calit o ceapa, putin ardei si am pus ciuperci putina vegeta, piper si patrunjel. Compozitia o distribuim peste carnea batuta eu am pus si bucatele de cascaval. Rulam carnea si o prindem din loc in loc cu scobitori. O punem in tava punem putin ulei si la cuptor cu ea acoperita cu folie pentru inceput. Dupa aprox 45 min luam folia putem sa adaugam ceva legume pe linga si o mai lasam la cuptor pina se rumeneste. La sfirsit se poate adauga si vin.

Avem nevoie se un muschiulet pe care il despicam cu grija. Il saram, punem piper si il batem putin cu ciocanul. Pentru umplutura am calit o ceapa, putin ardei si am pus ciuperci putina vegeta, piper si patrunjel. Compozitia o distribuim peste carnea batuta eu am pus si bucatele de cascaval. Rulam carnea si o prindem din loc in loc cu scobitori. O punem in tava punem putin ulei si la cuptor cu ea acoperita cu folie pentru inceput. Dupa aprox 45 min luam folia putem sa adaugam ceva legume pe linga si o mai lasam la cuptor pina se rumeneste. La sfirsit se poate adauga si vin.