-curatam catofii si ii taiem patrtele -spalam carnea -calim ceapa,adaugam 2 linguri de pasta de ardei pus la borcan de casa -adaugam carnea taiata cubulete -adaugam vinul -punem capac si lasam sa se patrunda carnea -daca mai trebuie mai completam cu apa -punem condimentele -dupa 30 minute punem si cartofii cubulete peste carne -lasam sa se fiarba sub capa inca 30 minute -daca mai trebuie mai punem apa -la sfarsit punem patrunjelul tocat marunt Se serveste cu salata de varza: -taiem varza cat vrem de mare -adaugam ulei de masline -adaugam sarea si piperul -punem 4 linguri de smantana grasa -otet dupa gust -2 linguri de zahar -amestecam totul bine-curatam catofii si ii taiem patrtele -spalam carnea -calim ceapa,adaugam 2 linguri de pasta de ardei pus la borcan de casa -adaugam carnea taiata cubulete -adaugam vinul -punem capac si lasam sa se patrunda carnea -daca mai trebuie mai completam cu apa -punem condimentele -dupa 30 minute punem si cartofii cubulete peste carne -lasam sa se fiarba sub capa inca 30 minute -daca mai trebuie mai punem apa -la sfarsit punem patrunjelul tocat marunt Se serveste cu salata de varza: -taiem varza cat vrem de mare -adaugam ulei de masline -adaugam sarea si piperul -punem 4 linguri de smantana grasa -otet dupa gust -2 linguri de zahar -amestecam totul bine