-se spala carnea de pui si se portioneaza -ceapa si ardeii se curata si se taie julien -rosiile se oparesc si se decojesc apoi se taie felii(la mine n-a fost cazul) -se curata usturoiul . eu am facut mujdei cu sare si apa. -se incinge uleiul si se inabusa carnea apoi se scoate pe o farfurie -ceapa si ardeii se calesc in ulei. Se adauga rosiile din conserva. Am mai adaugat 300 ml bulion de casa. Apoi se adauga faina pe care o dizolvam in 50 ml apa. Se fierb impreuna la foc mic pana scade sosul. -am adauga patrujelul tocat verde -se aseaza legumele si carnea intr-un vas termorezistent si se toarne mujdeiul de usturoi. Se presara daca vrei boia, cimbru(eu n-am pus), condimente si se introduce vasul la cuptor 15 minute la foc mijlociu.-se spala carnea de pui si se portioneaza -ceapa si ardeii se curata si se taie julien -rosiile se oparesc si se decojesc apoi se taie felii(la mine n-a fost cazul) -se curata usturoiul . eu am facut mujdei cu sare si apa. -se incinge uleiul si se inabusa carnea apoi se scoate pe o farfurie -ceapa si ardeii se calesc in ulei. Se adauga rosiile din conserva. Am mai adaugat 300 ml bulion de casa. Apoi se adauga faina pe care o dizolvam in 50 ml apa. Se fierb impreuna la foc mic pana scade sosul. -am adauga patrujelul tocat verde -se aseaza legumele si carnea intr-un vas termorezistent si se toarne mujdeiul de usturoi. Se presara daca vrei boia, cimbru(eu n-am pus), condimente si se introduce vasul la cuptor 15 minute la foc mijlociu.