Intr-un bol, amestecati smantana cu usturoiul pisat si sare, piper, dupa gust. Dati deoparte sa se intrepatrunda aromele pana pregatiti carnea. Spalati si stergeti cu servetele absorbante pieptul de pui. Taiati carnea in fileuri mari (cam in 4- 5 parti fiecare) si presarati-le cu putina sare si piper. Treceti-le prin amestecul cu smantana. Transferati intr-un vas termorezistent uns cu putin ulei, asezand bucatile de carne, una langa alta, intr-un singur strat. Turnati deasupra restul de sos si presarati cu cascaval ras. Dati la cuptorul incins pentru 45- 50 min, la 180 grade sau pana ce carnea este facuta si prinde deasupra o crusta frumos rumenita. Serviti cat este cald langa garnitura si salata preferata, dar este la fel de buna si rece.

Intr-un bol, amestecati smantana cu usturoiul pisat si sare, piper, dupa gust. Dati deoparte sa se intrepatrunda aromele pana pregatiti carnea. Spalati si stergeti cu servetele absorbante pieptul de pui. Taiati carnea in fileuri mari (cam in 4- 5 parti fiecare) si presarati-le cu putina sare si piper. Treceti-le prin amestecul cu smantana. Transferati intr-un vas termorezistent uns cu putin ulei, asezand bucatile de carne, una langa alta, intr-un singur strat. Turnati deasupra restul de sos si presarati cu cascaval ras. Dati la cuptorul incins pentru 45- 50 min, la 180 grade sau pana ce carnea este facuta si prinde deasupra o crusta frumos rumenita. Serviti cat este cald langa garnitura si salata preferata, dar este la fel de buna si rece.