Mod preparare aluat: Margarina se amesteca cu apa, sarea si otetul, dupa care se pune treptat faina pana se obtine un aluat destul de tare. Aluatul format se framanta aproximativ 30 de minute, dupa care se pune la frigider pana cand se prepara compozitia de drobul. Mod preparare drob: Urzicile se spala bine dupa care se pun la fiert. Cand acestea au fiert se lasa putin la racit dupa care taie marunt. Granulele de soia se fierb circa 30 de minute, dupa care se pun la scurs. Ceapa se taie marunt si se caleste in ulei impreuna cu ciupercutele taiate in patru. Leurda se taie si ea marunt si se adauga peste ceapa si ciuperci. Cand s-au patruns putin legumele din tigaie se adauga urzicile, se mai lasa putin si se opreste focul. Patrunjelul si mararul se taie marunt si se adauga peste compozitia din tigaie. Tot acum se adauga si soia scursa bine. Cartofii se curata, se fierb intregi, dupa care se zdropesc la fel ca la piure. Peste cartofi se adauga compozitia din tigaie, se omogenizeaza bine, dupa care se condimenteaza cu: condimentul de drob, sare, vegeta si piper. Sarea, piperul si vegeta se pun dupa gust! Aluatul se intinde cu sucitorul, dupa care se formeaza patratele mai mari de aproximativ 12 cm. Se adauga compozitie in mijlocul patratului, dupa care se unesc colturile patratului precum la un plic. Colturile nu vor sta fixe, vor aluneca usor! Pachetelele se aseaza pe rand intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Acestea se aseaza unul lipit de altul, pentru a nu se desprinde. Tava se pune in cuptorul preincalzit si se lasa la foc potrivit pana cand se rumenesc usor.

Mod preparare aluat: Margarina se amesteca cu apa, sarea si otetul, dupa care se pune treptat faina pana se obtine un aluat destul de tare. Aluatul format se framanta aproximativ 30 de minute, dupa care se pune la frigider pana cand se prepara compozitia de drobul. Mod preparare drob: Urzicile se spala bine dupa care se pun la fiert. Cand acestea au fiert se lasa putin la racit dupa care taie marunt. Granulele de soia se fierb circa 30 de minute, dupa care se pun la scurs. Ceapa se taie marunt si se caleste in ulei impreuna cu ciupercutele taiate in patru. Leurda se taie si ea marunt si se adauga peste ceapa si ciuperci. Cand s-au patruns putin legumele din tigaie se adauga urzicile, se mai lasa putin si se opreste focul. Patrunjelul si mararul se taie marunt si se adauga peste compozitia din tigaie. Tot acum se adauga si soia scursa bine. Cartofii se curata, se fierb intregi, dupa care se zdropesc la fel ca la piure. Peste cartofi se adauga compozitia din tigaie, se omogenizeaza bine, dupa care se condimenteaza cu: condimentul de drob, sare, vegeta si piper. Sarea, piperul si vegeta se pun dupa gust! Aluatul se intinde cu sucitorul, dupa care se formeaza patratele mai mari de aproximativ 12 cm. Se adauga compozitie in mijlocul patratului, dupa care se unesc colturile patratului precum la un plic. Colturile nu vor sta fixe, vor aluneca usor! Pachetelele se aseaza pe rand intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Acestea se aseaza unul lipit de altul, pentru a nu se desprinde. Tava se pune in cuptorul preincalzit si se lasa la foc potrivit pana cand se rumenesc usor. Din compozia pe care am facut-o au rezultat doua tavi;) Se servesc calde sau reci, dupa preferinta fiecaruia. Pofta buna!!!