Carnea se condimenteaza cu sare si piper si se unge cu un strat subtire de mustar. Deasupra se aseaza cate doua felii de sunca. Se adauga castravetii taiati in fasii subtiri, ardeiul si ceapa verde tocate potrivit. Se ruleaza carnea, avand grija sa nu iasa compozitia, si se prinde cu scobitori. Intr-un vas mai inalt se incing doua linguri de ulei in care se prajesc ruladele pe toate partile. Se adauga vinul, ceapa, morcovul si cartoful taiate in sferturi. Se completeaza cu apa pana se acopera carnea. Se fierbe totul la foc mic timp de 3-4 ore. cand sunt gata, legumele si supa in care au fiert se trec prin sita. Sosul obtinut se condimenteaza cu cimbru. Pofta buna!Carnea se condimenteaza cu sare si piper si se unge cu un strat subtire de mustar. Deasupra se aseaza cate doua felii de sunca. Se adauga castravetii taiati in fasii subtiri, ardeiul si ceapa verde tocate potrivit. Se ruleaza carnea, avand grija sa nu iasa compozitia, si se prinde cu scobitori. Intr-un vas mai inalt se incing doua linguri de ulei in care se prajesc ruladele pe toate partile. Se adauga vinul, ceapa, morcovul si cartoful taiate in sferturi. Se completeaza cu apa pana se acopera carnea. Se fierbe totul la foc mic timp de 3-4 ore. cand sunt gata, legumele si supa in care au fiert se trec prin sita. Sosul obtinut se condimenteaza cu cimbru. Pofta buna! Traditional, se serveste cu galusti din cartofi si varza murata in vin, dar galustile mele ies imprastiate, asa ca le-am inlocuit cu piure.