Detalii Medalion de vita in sos si piure
-se caleste ceapa cu ardeii, se pune si pasta de ardei -se adauga boiaua,se stinge cu bulion -se pune carnea taiata felii -se completeaza cu apa -se lasa sub capac sa se patrunda carne -daca mai trebuie punem apa -se adauga condimentele -intre timp ne curata cartofii, ii taiem cubulete si ii punem la fiert in apa cu sare -carne isi va lasa un sos propriu la care mai adaugam bulion sau apa daca trebuie -la sfarsit, cand carnea e gata se pune smantana si apoi punem 1 lingura de faina incet sa nu se faca cocoloase, amestecam bine si lasam sa mai fiarba 5 minute. -cartofii fierti ii sfaramam, punem putin ulei, apoi 1 lingurita de unt, amestecam bine, si incepem si punem lapte pana ajungem la consistenta dorita.-se caleste ceapa cu ardeii, se pune si pasta de ardei -se adauga boiaua,se stinge cu bulion -se pune carnea taiata felii -se completeaza cu apa -se lasa sub capac sa se patrunda carne -daca mai trebuie punem apa -se adauga condimentele -intre timp ne curata cartofii, ii taiem cubulete si ii punem la fiert in apa cu sare -carne isi va lasa un sos propriu la care mai adaugam bulion sau apa daca trebuie -la sfarsit, cand carnea e gata se pune smantana si apoi punem 1 lingura de faina incet sa nu se faca cocoloase, amestecam bine si lasam sa mai fiarba 5 minute. -cartofii fierti ii sfaramam, punem putin ulei, apoi 1 lingurita de unt, amestecam bine, si incepem si punem lapte pana ajungem la consistenta dorita.
Etichete:
ceapa,
verdeata,
carne,
bulion,
cartofi,
lapte,
unt,
ardei,
faina,
ulei,
smantana,
vita,
retete pentru copii