Sos a/ daca folositi prima varianta de sos: amestecati sucul de rosii / pasta de tomate + busuioc, zahar, piper, dupa gust. b/ daca folositi a doua varianta de sos: incingeti uleiul, adaugati rosiile cherry cu bulionul cu tot si lasati sa dea cateva clocote, timp in care zdrobiti putin rosiile cu dosul lingurii / pasta de tomate. Aromatizati cu busuioc, oregano, boia si usturoi zdrobit, dupa gust. Potriviti gustul de sare si piper. Lasati sa se raceasca. Aluat: Amestecati faina cernuta cu branza Philadelphia, untul moale si putina sare. Framantati repede un aluat ce nu se lipeste de mana. Intindeti intr-o foaie, pe masa usor infainata: -groasa de cca. 4 mm, pentru pizzette cu un blat mai crocant; -groasa de cca. 6 mm, pentru pizzette cu un blat mai putin crocant. Taiati cercuri cu un pahar (diametru de 6- 8 cm). Transferati intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dati la mijlocul cuptorului incins, pentru cca. 7- 9 min, la 200 grade. Scoateti tava, ungeti pizzettele cu sos si puneti salam / kaiser / sunca, taiate feliute subtiri si bastonase de cascaval afumat / mozzarella si ardei gras rosu. Dati din nou la cuptor pentru cca. 15- 20 min, la 180 grade sau pana ce cascavalul este topit si prinde deasupra o crusta usor aurie. Serviti pizzettele imediat ce le-ati scos din cuptor.

Sos a/ daca folositi prima varianta de sos: amestecati sucul de rosii / pasta de tomate + busuioc, zahar, piper, dupa gust. b/ daca folositi a doua varianta de sos: incingeti uleiul, adaugati rosiile cherry cu bulionul cu tot si lasati sa dea cateva clocote, timp in care zdrobiti putin rosiile cu dosul lingurii / pasta de tomate. Aromatizati cu busuioc, oregano, boia si usturoi zdrobit, dupa gust. Potriviti gustul de sare si piper. Lasati sa se raceasca. Aluat: Amestecati faina cernuta cu branza Philadelphia, untul moale si putina sare. Framantati repede un aluat ce nu se lipeste de mana. Intindeti intr-o foaie, pe masa usor infainata: -groasa de cca. 4 mm, pentru pizzette cu un blat mai crocant; -groasa de cca. 6 mm, pentru pizzette cu un blat mai putin crocant. Taiati cercuri cu un pahar (diametru de 6- 8 cm). Transferati intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dati la mijlocul cuptorului incins, pentru cca. 7- 9 min, la 200 grade. Scoateti tava, ungeti pizzettele cu sos si puneti salam / kaiser / sunca, taiate feliute subtiri si bastonase de cascaval afumat / mozzarella si ardei gras rosu. Dati din nou la cuptor pentru cca. 15- 20 min, la 180 grade sau pana ce cascavalul este topit si prinde deasupra o crusta usor aurie. Serviti pizzettele imediat ce le-ati scos din cuptor. Sunt bune si a doua zi, reincalzite, insa blatul devine mai crocant.