Tocati ceapa ff marunt, in robot daca se poate. Puneti la scurs sfecla (mai ales daca este coapta caci are si mai multa apa) si o amestecati intr-un castron cu cartoful fiert, racit si strivit piure plus celelalte ingrediente Amestecati bine si formati chiftelele, ideal ar fi sa fie mai taricele Chiftele cu forma plata le tavaliti pe ambele fete in gris (ca mine) sau in malai si le prajiti in putin ulei pina se rumenesc, pe ambele fete.. Se servesc ca si gustare insa sunt bune si in chifla sau cu o salata.

Tocati ceapa ff marunt, in robot daca se poate. Puneti la scurs sfecla (mai ales daca este coapta caci are si mai multa apa) si o amestecati intr-un castron cu cartoful fiert, racit si strivit piure plus celelalte ingrediente Amestecati bine si formati chiftelele, ideal ar fi sa fie mai taricele Chiftele cu forma plata le tavaliti pe ambele fete in gris (ca mine) sau in malai si le prajiti in putin ulei pina se rumenesc, pe ambele fete.. Se servesc ca si gustare insa sunt bune si in chifla sau cu o salata. * eu gasesc numai sfecla gata coapta insa in reteta originala sfecla era cruda si data pe razatoarea (atentie sa aveti manusi, caci pateaza) Nota: printre ingredientele din reteta originala mai exista si Dry Mango/Amchur Powder, eu nu stiu ce este, nu am in casa si nu stiu cu ce se poate inlocui asa ca daca voi stiti, aveti si va place puteti sa adaugati 1/4 de lingurita