Fierbeti ouale tari in apa sarata. Scurgeti, lasati la racit si decojiti. Pregatiti toate ingredientele de la umplutura asa cum este precizat la ingrediente (taiati-le cubulete sau radeti-le) si amestecati-le. Puneti gelatina 10 min la hidratat in apa rece, conform cu instructiunile de pe plic. Incalziti iaurtul pe foc mic fara sa-l lasati sa fiarba si separat, topiti gelatina pe bain- marie. Inglobati gelatina in iaurtul caldut si amestecati foarte bine pana se omogenizeaza. Turnati peste toate ingredientele de la umplutura si amestecati. Lasati sa ajunga la temperatura camerei. Adaugati maioneza (optional) sau mustarul si condimentati cu sare si piper, dupa gust. Turnati din compozitie intr-o tava de chec tapetata cu folie, puneti pe mijloc ouale fierte, unele langa altele si acoperiti cu restul compozitiei. * Puteti folosi in loc de tava de chec, una de tarta sau diferite forme mici de silicon, unse cu foarte putin ulei. Dati la rece pentru cel putin 4 ore, dar cel mai bine de seara pana dimineata. Scoateti din tava, indepartati folia sau rasturnati din formele individuale. Pastrati la rece si feliati doar inainte de servire.

Fierbeti ouale tari in apa sarata. Scurgeti, lasati la racit si decojiti. Pregatiti toate ingredientele de la umplutura asa cum este precizat la ingrediente (taiati-le cubulete sau radeti-le) si amestecati-le. Puneti gelatina 10 min la hidratat in apa rece, conform cu instructiunile de pe plic. Incalziti iaurtul pe foc mic fara sa-l lasati sa fiarba si separat, topiti gelatina pe bain- marie. Inglobati gelatina in iaurtul caldut si amestecati foarte bine pana se omogenizeaza. Turnati peste toate ingredientele de la umplutura si amestecati. Lasati sa ajunga la temperatura camerei. Adaugati maioneza (optional) sau mustarul si condimentati cu sare si piper, dupa gust. Turnati din compozitie intr-o tava de chec tapetata cu folie, puneti pe mijloc ouale fierte, unele langa altele si acoperiti cu restul compozitiei. * Puteti folosi in loc de tava de chec, una de tarta sau diferite forme mici de silicon, unse cu foarte putin ulei. Dati la rece pentru cel putin 4 ore, dar cel mai bine de seara pana dimineata. Scoateti din tava, indepartati folia sau rasturnati din formele individuale. Pastrati la rece si feliati doar inainte de servire. ** La umplutura, puteti renunta la unele ingrediente enumerate mai sus sau puteti adauga altele care va plac (ex: capere, salam, carne de peste, resturi de la friptura, etc). ** Puteti transforma gustul preparatului, incalzind pe foc iaurtul impreuna cu 2 catei de usturoi trecuti prin presa, acoperiti si lasati 10 min la infuzat. Folositi apoi iaurtul conform retetei.