Lasati foile de placinta la dezghetat. Crema de iaurt: Bateti bine ouale cu zaharul, iaurtul si aromele preferate. Lasati in asteptare. Tapetati o tava cu hartie de copt (26 x 38 cm). Asezati 1/3 din numarul de foi de placinta in tava, unse fiecare cu ulei. Turnati din crema de iaurt si asezati deasupra, cu grija, inca 1/3 din foile de placinta, unse si ele cu ulei. Turnati restul de amestec cu iaurt si acoperiti cu restul de foi de placinta, unse fiecare cu ulei. Dati la cuptorul preincalzit, pentru cca 30-40 min, la 180 grade sau pana ce foile devin rumene si crema de iaurt este inchegata. Scoateti prajitura din cuptor, lasati-o 5-7 min sa se racoreasca, apoi portionati-o in tava. Sirop de zahar ars: Intr-un vas, caramelizati zaharul la foc mic, pana are culoarea coniacului. Adaugati apa si lasati pe foc cat sa se topeasca caramelul, apoi inca cateva clocote bune. Turnati uniform si cate putin din siropul fierbinte peste prajitura, lasand ca acesta sa fie absorbit, apoi turnati din nou, pana ce puneti tot siropul. Pe masura ce siropul se absoarbe in foi acestea se umfla, iar cele de deasupra se incretesc. Serviti portionata dupa ce se raceste complet.

Lasati foile de placinta la dezghetat. Crema de iaurt: Bateti bine ouale cu zaharul, iaurtul si aromele preferate. Lasati in asteptare. Tapetati o tava cu hartie de copt (26 x 38 cm). Asezati 1/3 din numarul de foi de placinta in tava, unse fiecare cu ulei. Turnati din crema de iaurt si asezati deasupra, cu grija, inca 1/3 din foile de placinta, unse si ele cu ulei. Turnati restul de amestec cu iaurt si acoperiti cu restul de foi de placinta, unse fiecare cu ulei. Dati la cuptorul preincalzit, pentru cca 30-40 min, la 180 grade sau pana ce foile devin rumene si crema de iaurt este inchegata. Scoateti prajitura din cuptor, lasati-o 5-7 min sa se racoreasca, apoi portionati-o in tava. Sirop de zahar ars: Intr-un vas, caramelizati zaharul la foc mic, pana are culoarea coniacului. Adaugati apa si lasati pe foc cat sa se topeasca caramelul, apoi inca cateva clocote bune. Turnati uniform si cate putin din siropul fierbinte peste prajitura, lasand ca acesta sa fie absorbit, apoi turnati din nou, pana ce puneti tot siropul. Pe masura ce siropul se absoarbe in foi acestea se umfla, iar cele de deasupra se incretesc. Serviti portionata dupa ce se raceste complet.