Detalii Pizza Vegetariana (Un-doi-trei)
Ce nume am gasit si eu: wink: : p ..... o pizza foarte buna si usor de preparat Se intinde aluatul pe tava in care dorim sa coacem pizza. Tava se unge in prealabil cu un strop de ulei sau daca folositi piatra atunci se presara putina faina de malai deasupra pentru a preveni lipirea aluatului de forma. Coacem pe treisferturi aluatul in cuptorul preancalzit. Scoatem crusta si lasam la racit. In timpul asta curatam cartoful, il dam pe cutitul mandolinei pentru a obtine feliute subtiri si uniforme si parjim in ulei, dar numai putin, nu trebuie sa aibe culoarea cartofilor pai prajiti. Scoatem pe un servetel absorbant. Deci, dupa ce s-a racorit sau racit aluatul, depinde de timpul cand vreti sa coaceti pizza, ungeti cu pesto si presarati bucatele mici de branza aromata cu usturoi (Boursin) si busuioc apoi presarati putin parmesan. Deasupra presarati mozzarella si aranjati cartofii prajiti deasupra, presarati din nou mozzarella, rupeti cateva frunze de kale sau de spanac si dati la cuptor pana se topeste branza. Serviti cu placere langa un pahar de vin rosu ....
Ce nume am gasit si eu: wink: : p ..... o pizza foarte buna si usor de preparat Se intinde aluatul pe tava in care dorim sa coacem pizza. Tava se unge in prealabil cu un strop de ulei sau daca folositi piatra atunci se presara putina faina de malai deasupra pentru a preveni lipirea aluatului de forma. Coacem pe treisferturi aluatul in cuptorul preancalzit. Scoatem crusta si lasam la racit. In timpul asta curatam cartoful, il dam pe cutitul mandolinei pentru a obtine feliute subtiri si uniforme si parjim in ulei, dar numai putin, nu trebuie sa aibe culoarea cartofilor pai prajiti. Scoatem pe un servetel absorbant. Deci, dupa ce s-a racorit sau racit aluatul, depinde de timpul cand vreti sa coaceti pizza, ungeti cu pesto si presarati bucatele mici de branza aromata cu usturoi (Boursin) si busuioc apoi presarati putin parmesan. Deasupra presarati mozzarella si aranjati cartofii prajiti deasupra, presarati din nou mozzarella, rupeti cateva frunze de kale sau de spanac si dati la cuptor pana se topeste branza. Serviti cu placere langa un pahar de vin rosu....