Multi prieteni mi-au recomandat un joc pe calculator, mai exact Fortnite, de care spun ei ar fi cel mai jucat joc in ultimul timp si am zis de ce sa nu incerc si eu, chiar daca eram convins ca nu o sa am abilitatea necesara de ma bucura de castig, in sensul ca sunt foarte multi jucatori buni pe care-l joaca multe ore pe zi si e clar ca nu m-as putea adapta la performanta acestora.

Initial credeam ca acest joc il puteam descarca de pe platforma Steam, insa l-am downloadat de pe site-ul oficial al companiei care l-au creat. A durat ceva pana s-a instalat, dar e normal, pentru ca majoritatea jocurilor recente au o dimensiune destul de mare si dureaza ceva pana cand acestea sunt instalate definitive in calculator.

Un lucru foarte fain este faptul ca Fortnite-ul este un joc gratis, de aceea inteleg si ideea de ce a ajuns foarte popular in perioada asta, adica si pe YouTube vad des gameri care se filmeaza jucand acest joc.

Dupa parerea mea, Fortnite-ul este un joc super, deoarece are o grafica exceptionala, insa bineinteles, acesta nu poate fi jucat pe orice calculator. Calculatorul meu este mai mult decat bun pentru acest tip de joc, setarile le am pe medium, dar am parte de grafica pe care mi-o doresc cu FPS-uri bunicele.

Pot sa spun ca imi place foarte mult modul de joc, conceptual fiind pe baza unor alte doua jocuri, mai precis: PUBG si Minecraft, unde trebuie sa gasim arme si sa fim atenti ca altcineva sa nu ne omoare, de aceea putem construi pentru a ne apara sau a avea o mai mare viziune asupra harti sau a potentialilor adversari din apropiere.

Pe langa aceste motive de lauda, chiar daca grafica mi se pare frumoasa, totusi parca jocul este prea animat si nu mai ii acorda acestuia trasaturi reale, cum ar fi faptul ca armele sunt mult mai ciudate de cum imi inchipuiam a fi, dar asta nu eo problema pentru mine, pentru ca m-am obisnuit si pot spune ca ma descurc destul de bine pentru un incepator.

De asemenea, va recomand cu mare incredere sa incercati acest joc, pentru ca mie sincer imi place, jocul a devenit o pasiune temporara a mea, mai ales faptul ca este gratis iti da mult mai multe motive de a-l juca.

Voi ce parere aveti de acest joc? Preferati sa jucati Fortnite sau PUBG?