Alaltaieri am mers pana la Arad, impreuna cu sotul meu, pentru un eveniment important, mai exact intalnirea cu niste colegi de facultate, de aceea ne-am gandit sa ne cazam o noapte, deoarece, am vrut ca timpul ramas sa-l petrecem prin oras si sa vizitam obiectivele turistice.

Am ajuns in Arad, insa am mers cu trenul si nu am mai luat masina, pentru ca are cateva defectiuni si sotul nu a mai avut timp s-o repare, dar a fost totul ok si am ajuns cu bine.

Cum am ajuns in Arad, ne-am gandit sa facem rezervare la un hotel din apropierea garii, pentru ca a doua zi, adica ieri, aveam un tren de dimineata pentru a ne intoarce acasa. Am intrebat pe un localnic care ar fi cel mai apropiat hotel la un pret accesibil, raspunzandu-ne ca se afla la o distanta de 300 metri, Hotelul Maxim, cu o multime de facilitati si dotari.

Am mers la Hotelul Maxim, am ajuns foarte repede, personalul hotelului primindu-ne foarte amabil, intrebandu-ne cu ce ne pot ajuta, le-am spus problema ca dorim o camera cu pat dublu pentru acea noapte, indrumandu-ne politicos la receptie, acolo era o fata draguta de care ne-a inteles nevoia, ne-a intrebat daca fumam, spunandu-i ca nu, facandu-ne rezervare la o camera de nefumatori la un pret de 190 lei, bineinteles eu si sotul meu am fost de acord si totul a fost ok.

Ziua am fost la acel eveniment, ne-am mai plimbat putin, insa ne-am intors la hotel, la fel, persoanalul cu zambetul pe buze, ca de fiecare data, ne-au ajutat sa caram bagajele in camera noastra, iar cand am intrat acolo, pot spune ca totul era aranjat, la locul lui, iar de curatenie nu mai vorbesc, acest hotel tine foarte mult la igiena si curatenie, pentru ca in niciun colt al camerei nu era niciun fel de murdarie sau praf. Camera era dotata cu TV, telefon, dar si aer conditionat.

Inainte sa ne culcam am mers in restaurantul hotelului pentru a manca ceva, preturile fiind chiar ok, iar dupa parerea mea, dar si a sotului meu, gustul mancarii era foarte bun.

Dupa cate am auzit, personalul hotelului este capabil sa vorbeasca inca 3 limbi, in afara de limba romana: engleza, italiana, dar si spaniola, capacitatea intelectuala fiind in acelasi raport cu diferitelor calitati (facilitati si dotari) a hotelului.

Ne-am odihnit foarte bine, avand linistea pe care o aveam nevoie, fara de a ne deranja cineva sau lucruride genul acesta, iar de dimineata am avut parte de un mic dejun inclus in pret, ceea ce mi se pare super.

Cu siguranta, la o alta revenire in municipiul Arad, daca va fi nevoie, vom alege, la fel, acest hotel de care ne-a asigurat tot ce aveam nevoie.

Voi ce parere aveti de acest hotel?