Fierbeti nautul cu 1 lingurita de sare si 1 lingurita de bicarbonat de sodiu; Strecurati-l si puneti-l asa cum este, fierbinte, intr-un blender performant; Coaceti usturoiul in cuptor sau pe o plita; Coaceti ardeii grasi in cuptor; Scoateti-i si puneti deasupra cateva straturi de folie de plastic, pentru a putea crea un condens si pentru a putea curata ardeii cu mai mare usurinta, fara a pierde aroma acestora; Odata curatati taiati-i in bucati mai mici; Adaugati gheata, curry verde, chimionul, ardeii copti, piperul alb, sarea, usturoiul copt, zeama de lamaie, pasta de susan si uleiul de masline extravirgin si blendati; Odata facuta pasta compozitia, adaugati gheata si blendati pana aceasta s-a incorporat definitiv in preparat gheata va face humusul sa fie mai pufos; Serviti cu lipie de casa. Pofta buna !Humus retetaFierbeti nautul cu 1 lingurita de sare si 1 lingurita de bicarbonat de sodiu; Strecurati-l si puneti-l asa cum este, fierbinte, intr-un blender performant; Coaceti usturoiul in cuptor sau pe o plita; Coaceti ardeii grasi in cuptor; Scoateti-i si puneti deasupra cateva straturi de folie de plastic, pentru a putea crea un condens si pentru a putea curata ardeii cu mai mare usurinta, fara a pierde aroma acestora; Odata curatati taiati-i in bucati mai mici; Adaugati gheata, curry verde, chimionul, ardeii copti, piperul alb, sarea, usturoiul copt, zeama de lamaie, pasta de susan si uleiul de masline extravirgin si blendati; Odata facuta pasta compozitia, adaugati gheata si blendati pana aceasta s-a incorporat definitiv in preparat gheata va face humusul sa fie mai pufos; Serviti cu lipie de casa. Pofta buna !