Amesteca carnea cu orezul (spalat in prealabil), dovleacul, ceapa rasa, boia afumata, cimbru uscat, sare si piper; Taie foile de varza pe jumatate si incepe sa impaturesti compozitia inauntru; Strange-le bine la capete; La baza Crock Pot-ului 5,7 L Digital adauga o parte din varza tocata, 1 crenguta de cimbru proaspat, 2 foi de dafin, jumatate din cantitatea de cuburi de costita afumata si piper; Pune apoi 3-4 linguri de bulion si intinde bine; Adauga sarmalele peste; Repeta procesul, iar peste ultimul strat de sarmale adauga varza tocata, bulion si apa clocotita (atata cat este nevoie pentru a atinge din volumul vasului de ceramica; Seteaza timpul de 4 ore si 30 min si modul de gatire high ; Tine cont de faptul ca sarmelele se gatesc in functie de dimensiune sau de tipul de varza folosit, mai repede sau mai incet; Odata gatite, serveste cu mamaliguta si smantana; Pofta buna !Amesteca carnea cu orezul (spalat in prealabil), dovleacul, ceapa rasa, boia afumata, cimbru uscat, sare si piper; Taie foile de varza pe jumatate si incepe sa impaturesti compozitia inauntru; Strange-le bine la capete; La baza Crock Pot-ului 5,7 L Digital adauga o parte din varza tocata, 1 crenguta de cimbru proaspat, 2 foi de dafin, jumatate din cantitatea de cuburi de costita afumata si piper; Pune apoi 3-4 linguri de bulion si intinde bine; Adauga sarmalele peste; Repeta procesul, iar peste ultimul strat de sarmale adauga varza tocata, bulion si apa clocotita (atata cat este nevoie pentru a atinge din volumul vasului de ceramica; Seteaza timpul de 4 ore si 30 min si modul de gatire high ; Tine cont de faptul ca sarmelele se gatesc in functie de dimensiune sau de tipul de varza folosit, mai repede sau mai incet; Odata gatite, serveste cu mamaliguta si smantana; Pofta buna !