Un preparat gustos si satios,care poate fi gatit cu usurinta de oricine doreste sa-si rasfete familia cu ceva bun. Curatam cartofii, ii spalam si ii taiem felii. Ii prajim in ulei si ii scoatem pe prosoape de hartie la scurs. Punem intr-o cratita 3 linguri de ulei si adaugam ceapa tocata marunt. Cand s-a inmuiat, adaugam carnea si lasam la calit 5-10 minute. Adaugam sucul de rosii, condimentam cu cimbru, sare, piper si lasam la fiert sa scada tot lichidul. Dam cratita deoparte si adaugam legatura de patrunjel. Cand se racoreste adaugam un ou in compozitie si omogenizam bine. Ungem un vas cu ulei si-l tapetam cu pesmet.

Asezam un rand de cartofi, canea si iarasi un rand de cartofi.

Turnam supa de carne (apa) si dam vasul la cuptor pentru cca 30 minute. Dupa expirarea timpului, batem un ou cu smanana si turnam peste musaca. Mai lasam la cuptor pana comozitia de ou se incheaga. Presaram restul de patrunjel tocat. Se serveste calda, alaturi de o salata sau muraturi. Pofta buna!Un preparat gustos si satios care poate fi gatit cu usurinta de oricine doreste sa-si rasfete familia cu ceva bun. Curatam cartofii, ii spalam si ii taiem felii. Ii prajim in ulei si ii scoatem pe prosoape de hartie la scurs. Punem intr-o cratita 3 linguri de ulei si adaugam ceapa tocata marunt. Cand s-a inmuiat, adaugam carnea si lasam la calit 5-10 minute. Adaugam sucul de rosii, condimentam cu cimbru, sare, piper si lasam la fiert sa scada tot lichidul. Dam cratita deoparte si adaugam legatura de patrunjel. Cand se racoreste adaugam un ou in compozitie si omogenizam bine. Ungem un vas cu ulei si-l tapetam cu pesmet.

Asezam un rand de cartofi, canea si iarasi un rand de cartofi.

Turnam supa de carne (apa) si dam vasul la cuptor pentru cca 30 minute. Dupa expirarea timpului, batem un ou cu smanana si turnam peste musaca. Mai lasam la cuptor pana comozitia de ou se incheaga. Presaram restul de patrunjel tocat. Se serveste calda, alaturi de o salata sau muraturi. Pofta buna! Se serveste calda alaturi de muraturi ori salata preferata.