Detalii Pateuri cu ciuperci
Ciupercile le spalam sub jet de apa rece si le lasam la scurs intr-o strecuratoare. Tocam ceapa si o calim in ulei pana se inmoaie. Adaugam ciupercile tocate marunt si le calim 4-5 minute impreuna. Punem smantana, condimentam cu sare si piper, omogenizam si mai lasam 1-2 minute pe foc. Taiem aluatul (dezghetat la temperatura camerei) in jumatate, pe lung. In centrul fiecarei fasii intindem compozitie de ciuperci (rece). Ungem marginile cu putin ou, le impachetam apoi apasam cu o rola zimtata (furculita) pe margini sa se lipeasca. Taiem fiacare fasie in 9 bucati pe care le asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Le ungem cu ou si dam tava la cuptorul preincalzit la foc mediu aproximativ 25-30 minute .
Ciupercile le spalam sub jet de apa rece si le lasam la scurs intr-o strecuratoare. Tocam ceapa si o calim in ulei pana se inmoaie. Adaugam ciupercile tocate marunt si le calim 4-5 minute impreuna. Punem smantana, condimentam cu sare si piper, omogenizam si mai lasam 1-2 minute pe foc. Taiem aluatul (dezghetat la temperatura camerei) in jumatate, pe lung. In centrul fiecarei fasii intindem compozitie de ciuperci (rece). Ungem marginile cu putin ou, le impachetam apoi apasam cu o rola zimtata (furculita) pe margini sa se lipeasca. Taiem fiacare fasie in 9 bucati pe care le asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Le ungem cu ou si dam tava la cuptorul preincalzit la foc mediu aproximativ 25-30 minute .