Detalii Tocanita de vitel cu morcov
Spalam carnea, o tamponam cu servetele si o taiem bucati potrivite. Incingem uleiul intr-o cratita si adaugam carnea.
Lasam la calit pana scade toata zeama din carne si aceasta se rumeneste frumos. Adaugam ceapa curatata,spalata si tocata cubulete. Morcovul il curatam si spalam . Cand ceapa se inmoaie bine, adaugam morcovul taiat rondele. Lasam sa fiarba impreuna 5-10 minute, completam cu supa cat sa acopere carnea,adaugam boia, sare si piper. Cand fierbe,dam cratita la cuptorul preincalzit pentru cca 1 1/2 la foc potrivit, pana carnea devine frageda. Daca este nevoie mai adaugam supa. Spre final adaugam pasta de ardei si mai lasam sa fiarba 10-15 minute . La sfarsit adaugam patrunjel tocat. Pofta buna!Spalam carnea, o tamponam cu servetele si o taiem bucati potrivite. Incingem uleiul intr-o cratita si adaugam carnea.
Lasam la calit pana scade toata zeama din carne si aceasta se rumeneste frumos. Adaugam ceapa curatata,spalata si tocata cubulete. Morcovul il curatam si spalam . Cand ceapa se inmoaie bine, adaugam morcovul taiat rondele. Lasam sa fiarba impreuna 5-10 minute, completam cu supa cat sa acopere carnea,adaugam boia, sare si piper. Cand fierbe,dam cratita la cuptorul preincalzit pentru cca 1 1/2 la foc potrivit, pana carnea devine frageda. Daca este nevoie mai adaugam supa. Spre final adaugam pasta de ardei si mai lasam sa fiarba 10-15 minute . La sfarsit adaugam patrunjel tocat. Pofta buna! O tocanita simpla, hranitoare si foarte, foarte gustoasa.