Mod preparare umplutura: Prima data se prepara umplutura, pentru a se racii. Ceapa se taie cubulete si se caleste in ulei, dupa care se adauga varza taiata marunt. Se lasa pe foc pana se patrunde bine dupa care se adauga ketchup-ul, se condimenteaza dupa gust cu sare, vegeta si piper si la sfarsit se adauga mararul. Dupa ce este gata se da deoaparte si se lasa la racit. Mod preparare aluat: Drojdia se amesteca cu zaharul si apa calduta. Faina se pune intr-un vas mai mare, iar in mijloc se adauga drojdia si se lasa pana ce acesta incepe sa faca basicute. Peste se adauga uleiul si sarea si se amesteca formand astfel un aluat. Daca mai este nevoie se mai adauga faina sau apa. Se framanta bine aluatul, dupa care se lasa deoparte acoperit cu un prosop pana ce isi dubleaza volumul. Se tapeteaza masa cu faina si se intind rotunduri mici din aluat, care se umplu cu varza. Acestea se impacheteaza pe jumatate formanduse astfel mici semilune. La capat se sigileaza bine cu furculita. Se mai lasa aproximativ 15 minute pe masa dupa care se prajesc in ulei incins.

Mod preparare umplutura: Prima data se prepara umplutura, pentru a se racii. Ceapa se taie cubulete si se caleste in ulei, dupa care se adauga varza taiata marunt. Se lasa pe foc pana se patrunde bine dupa care se adauga ketchup-ul, se condimenteaza dupa gust cu sare, vegeta si piper si la sfarsit se adauga mararul. Dupa ce este gata se da deoaparte si se lasa la racit. Mod preparare aluat: Drojdia se amesteca cu zaharul si apa calduta. Faina se pune intr-un vas mai mare, iar in mijloc se adauga drojdia si se lasa pana ce acesta incepe sa faca basicute. Peste se adauga uleiul si sarea si se amesteca formand astfel un aluat. Daca mai este nevoie se mai adauga faina sau apa. Se framanta bine aluatul, dupa care se lasa deoparte acoperit cu un prosop pana ce isi dubleaza volumul. Se tapeteaza masa cu faina si se intind rotunduri mici din aluat, care se umplu cu varza. Acestea se impacheteaza pe jumatate formanduse astfel mici semilune. La capat se sigileaza bine cu furculita. Se mai lasa aproximativ 15 minute pe masa dupa care se prajesc in ulei incins. Cand sunt rumenite frumos se scot intr-un vas tapetat cu servetele. Se servesc calde sau reci. Pofta buna!!!