Se framanta un aluat ca de paine. Se pune faina intr-un castron si se amesteca cu drojdia uscata, sarea, zaharul, iar apoi se adauga apa calduta si uleiul de masline. Se framanta, apoi se lasa la crescut timp de 1 ora. Dupa o ora, se intinde aluatul si se aseaza intr-o tava/vas yena ce a fost unsa cu ulei de masline. Se mai lasa la crescut 30 minute, iar apoi se pun rosiile care se apasa usor pentru a intra in aluat. Se introduce in cuptor pentru 10 minute, dupa care se scoate tava, se presara ceapa ce a fost initial prajita si 2-3 linguri de ulei de masline si se introduce tava din nou in cuptor. Se lasa in cuptor pana cand marginile prind o culoare aurie.

Se framanta un aluat ca de paine. Se pune faina intr-un castron si se amesteca cu drojdia uscata, sarea, zaharul, iar apoi se adauga apa calduta si uleiul de masline. Se framanta, apoi se lasa la crescut timp de 1 ora. Dupa o ora, se intinde aluatul si se aseaza intr-o tava/vas yena ce a fost unsa cu ulei de masline. Se mai lasa la crescut 30 minute, iar apoi se pun rosiile care se apasa usor pentru a intra in aluat. Se introduce in cuptor pentru 10 minute, dupa care se scoate tava, se presara ceapa ce a fost initial prajita si 2-3 linguri de ulei de masline si se introduce tava din nou in cuptor. Se lasa in cuptor pana cand marginile prind o culoare aurie.