Detalii Napolitane cu Crema de Ciocolata(de Post)
Rahatul se da prin masina de tocat carne. Dupa ce a fost trecut prin masina de tocat acesta se amesteca cu zeama de la lamaie si se pune pe foc. Amestecam continuu pana la omogenizare, din cand in cand se mai ia de pe foc cratita si se amesteca. Dupa ce s-a omogenizat bine compozitia, se opreste focul si se adauga margarina taiata cubulete. Daca margarina nu s-a incorporat bine se mai pune putin pe foc. Se adauga si cacaua dupa care crema urmeaza sa fie pusa pe foi. Se pun aproximativ doua linguri pe cate o foaie. Pe ultima foaie nu se pune crema, astfel se fixeaza ceva greu pe aceasta pentru a se fixa. Dupa ce a stat cateva ore prajitura asa, se ia greutatea si se orneaza cu glazura. Atentie: Glazura trebuie sa fie de post!!!... si se pregateste conform instructiunilor de pe plic.
Rahatul se da prin masina de tocat carne. Dupa ce a fost trecut prin masina de tocat acesta se amesteca cu zeama de la lamaie si se pune pe foc. Amestecam continuu pana la omogenizare, din cand in cand se mai ia de pe foc cratita si se amesteca. Dupa ce s-a omogenizat bine compozitia, se opreste focul si se adauga margarina taiata cubulete. Daca margarina nu s-a incorporat bine se mai pune putin pe foc. Se adauga si cacaua dupa care crema urmeaza sa fie pusa pe foi. Se pun aproximativ doua linguri pe cate o foaie. Pe ultima foaie nu se pune crema, astfel se fixeaza ceva greu pe aceasta pentru a se fixa. Dupa ce a stat cateva ore prajitura asa, se ia greutatea si se orneaza cu glazura. Atentie: Glazura trebuie sa fie de post!!!... si se pregateste conform instructiunilor de pe plic. Dupa ce a stat aproximativ 2 ore la rece se portioneaza dupa gustul ficaruia. Pofta buna!!!