Anul acesta ne-am hotarat sa petrecem un sejur la Hotel Iaki, in statiunea Mamaia. Am gasit o oferta de cazare cu mic dejun destul de convenabila, contrar zvonurilor ca ar fi extrem de scump, inaccesibil celor cu venituri medii.
Am ajuns la hotel in jurul orei 13, dar a trebuit sa mai asteptam deoarece camerele se elibereaza la ora 12 si hotelul era ocupat in proportie de 100%, dupa spusele receptionerei. Am lasat bagajele si un nr. de telefon pt. a putea fi contactati cand se elibera camera si am plecat la plaja. Dupa aproximativ o ora am fost sunati si am intrat in posesia camerei.
Camera, situata la etajul trei, cu priveliste la mare in partea dreapta si la ghiol in partea stanga, foarte spatioasa, curata, cu un pat imens (cred ca 2/2m).
In camera am gasit tot ce era necesar unui sejur placut. Baia foarte curata, cu cada, uscator de par, halate de baie, papuci. Curatenie s-a facut zilnic, cu shimbat de prosoape zilnic si lenjeria de pat o data la doua zile.
Micul dejun destul de variat, pentru toate gusturile. Mancare proaspata diversificata de la o zi la alta.
Plaja privata este peste drum de hotel, cu sezlonguri si prosoape gratis, incluse in pretul sejurului, curata, cu dus si toaleta.
In concluzie, recomand, eu am fost incantata.