Vreau sa va spun ca Hotel Gala din municipiul Cluj-Napoca este cel mai extravagant hotel, atat in interior, cat si in exterior, unde am beneficiat de o multime de facilitati si un ajutor de nedescris din partea celor din personalul hotelului.

A trebuit sa vin saptamana asta pentru o zi in Cluj-Napoca pentru o intalnire de afaceri, iar seara m-am gandit sa ma cazez pentru o noapte, deoarece eram destul de obosit si plus ca imi doream de mult sa innoptez in acest frumos oras, de aceea am si cautat un hotel cu un aspect frumos la un pret accesibil.

Am gasit Hotelul Gala, la aproximativ 2 km de centru si pot spune ca este un hotel cu un aspect exterior impresionant, in sensul ca design-ul cladirii iese in evidenta, de aceea am ales sa intru inauntru si am mers direct la receptie, spunand ca doresc o camera pentru acea noapte, pretul fiind de 159 lei. Ulterior am fost de acord si o persoana din personalul hotelului m-a indrumat spre acea camera.

Dupa parerea mea, acea camera este mai mult decat perfecta, o camera exact pe gustul meu, fiind foarte spatioasa cu un aspect interior excelent si, de asemenea, foarte curata. Camera avea balcon, minibar, baie privata cu dus si articole de toaleta gratuite. Camera era dotata cu televizor cu ecran plat, iar in acelasi timp am beneficiat de internet wireless de buna calitate.

Inainte de a ma culca, am dorit sa mananc ceva, de aceea m-am dus la restaurantul hotelului unde se gaseau o multime de mancaruri, doar ca preturile erau un pic mai maricele, fiind normal pentru un hotel de genul acesta, dar am ales sa mananc ceva cat sa-mi fac pofta.

Am inteles ca cunoscuta Gradina Botanica din Cluj-Napoca se afla chiar la aproximativ 1,5 km de acest hotel, iar gara fiind situata la aproximativ 3,5 km distanta.

In concluzie, ma declar foarte multumit de acest hotel, este un hotel care se respecta care doreste sa atraga cat mai multi clienti, de aceea va recomand si voua sa-l incercati si va spun din propria experienta ca o sa va simtiti poate mai bine ca acasa, cel putin eu nu am fost deloc dezamagit de absolut nimic, iar pretul de 159 lei pentru o singura noapte mi se pare foarte convenabil. Pretul este in raport cu calitatea.

Voi ce parere aveti de Hotelul Gala din Cluj-Napoca?