-punem ceapa la calit, impreuna cu usturoiul si ardeiul -stingem totul cu bulion de casa -asezam frumos carnea si completam cu vin -lasam totul sub capac pana se patrunde carnea -daca mai trebuie mai adaugam vin rosu -fierbe cartofii in apa cu sar. ii pisam ca si pentru piure. lasam sa se raceasca -amestecam cartofii piure cu faina, 2 oua si sarea -facem din aceasta compozitie o coca -incepem si impartim aluatul, ajutandu-ne de faina sa nu se lipesca de maini -facem bastonase lunguiete si le introducem in oala cu apa si sare si putin ulei -lasam sa fiarba 10-15 minute -le scoatem cu strecuroatoarea si apoi punem puitn ulei peste ele si le amestecam -servim aceste knedle cu diferite fripturi, tocanite cu mac sau altele.-punem ceapa la calit, impreuna cu usturoiul si ardeiul -stingem totul cu bulion de casa -asezam frumos carnea si completam cu vin -lasam totul sub capac pana se patrunde carnea -daca mai trebuie mai adaugam vin rosu -fierbe cartofii in apa cu sar. ii pisam ca si pentru piure. lasam sa se raceasca -amestecam cartofii piure cu faina, 2 oua si sarea -facem din aceasta compozitie o coca -incepem si impartim aluatul, ajutandu-ne de faina sa nu se lipesca de maini -facem bastonase lunguiete si le introducem in oala cu apa si sare si putin ulei -lasam sa fiarba 10-15 minute -le scoatem cu strecuroatoarea si apoi punem puitn ulei peste ele si le amestecam -servim aceste knedle cu diferite fripturi, tocanite cu mac sau altele.