Se taie chifla pe jumatate. Se taie salata, pastrandu-se doar partea de sus, creata, si se pune o frunza pe chifla (partea inferioara). Se adauga doua felii de muschi afumat, apoi o felie de branza topita. Rosia se curata de piele si se taie 3 rondele din ea, dintre care una se taie pe jumatate, apoi se aseaza peste branza topita. Castravetele se curata de coaja si se taie in patru felii pe lung, apoi se aseaza peste rosie. Se presara putina sare si piper, dupa care se adauga cealalta felie de branza topita, feliile de muschi afumat, frunza de salata si, in final, partea superioara a chiflei.

Se taie chifla pe jumatate. Se taie salata, pastrandu-se doar partea de sus, creata, si se pune o frunza pe chifla (partea inferioara). Se adauga doua felii de muschi afumat, apoi o felie de branza topita. Rosia se curata de piele si se taie 3 rondele din ea, dintre care una se taie pe jumatate, apoi se aseaza peste branza topita. Castravetele se curata de coaja si se taie in patru felii pe lung, apoi se aseaza peste rosie. Se presara putina sare si piper, dupa care se adauga cealalta felie de branza topita, feliile de muschi afumat, frunza de salata si, in final, partea superioara a chiflei.