Galustele: Intr-un bol punem urda framata, ouale, cascavalul dat pe razatoarea mica, sare, piper si busuiocul uscat. Le amestecam cu mana, apoi incorporam faina. Vom obtine un aluat usor lipicios. Intr-o oala punem apa, un praf de sare si le trasferam pe foc. Cand da in clocot, dam focul mai mic, formam galustele din compozitia obtinuta, de marimea unei nuci sa fie, si le dam drumul in apa. Le lasam sa fiarba circa 10 minute, apoi le scoatem cu o paleta pe un platou. Sosul de rosii: Intr-o tigaie punem uleiul, sucul de rosii de si apa. Condimentam cu sare, piper, busuiocul uscat si mararul verde tocat. Amestecam bine si lasam sa scada la foc potrivit, pana obtinem consistenta dorita ( eu l-am fiert in jur de 10 minute). Punem galustele peste sos si se servesc calde. Pofta buna!Galustele: Intr-un bol punem urda framata, ouale, cascavalul dat pe razatoarea mica, sare, piper si busuiocul uscat. Le amestecam cu mana, apoi incorporam faina. Vom obtine un aluat usor lipicios. Intr-o oala punem apa, un praf de sare si le trasferam pe foc. Cand da in clocot, dam focul mai mic, formam galustele din compozitia obtinuta, de marimea unei nuci sa fie, si le dam drumul in apa. Le lasam sa fiarba circa 10 minute, apoi le scoatem cu o paleta pe un platou. Sosul de rosii: Intr-o tigaie punem uleiul, sucul de rosii de si apa. Condimentam cu sare, piper, busuiocul uscat si mararul verde tocat. Amestecam bine si lasam sa scada la foc potrivit, pana obtinem consistenta dorita ( eu l-am fiert in jur de 10 minute). Punem galustele peste sos si se servesc calde. Pofta buna!