Ardeiul kapia il coacem, il lasam sa se racoreasca, apoi il decojim, il taiem pe o parte, scoatem cotorul si semintele. Pieptul de pui il spalam, il batem cu ciocanul de snitele, dar nu foarte tare, il condimentam cu sare, piper si vegeta. Cascavalul il dam pe razatoarea mare, adaugam mararul verde tocat marunt si le amestecam. Ardeiul copt il umplem cu cascavalul ras si il asezam pe mijlocul pieptului de pui. Rulam strans, ungem un vas ceramic cu ulei si asezam ruloul. Pasta de tomate o amestecam cu apa, oregano, sare si piper, o turnam in vas, iar ruloul il presaram cu pesmet. Acoperim vasul cu capac si il introducem in cuptorul incins, la o temperatura potrivita pentru 25-30 de minute. Dupa acest timp luam capacul, stropim cu zeama din vas. Mai stropim de doua ori, iar dupa circa 15 minute scoatem vasul din cuptor. Il lasam sa se racoreasca putin si servim. Pofta buna!Ardeiul kapia il coacem, il lasam sa se racoreasca, apoi il decojim, il taiem pe o parte, scoatem cotorul si semintele. Pieptul de pui il spalam, il batem cu ciocanul de snitele, dar nu foarte tare, il condimentam cu sare, piper si vegeta. Cascavalul il dam pe razatoarea mare, adaugam mararul verde tocat marunt si le amestecam. Ardeiul copt il umplem cu cascavalul ras si il asezam pe mijlocul pieptului de pui. Rulam strans, ungem un vas ceramic cu ulei si asezam ruloul. Pasta de tomate o amestecam cu apa, oregano, sare si piper, o turnam in vas, iar ruloul il presaram cu pesmet. Acoperim vasul cu capac si il introducem in cuptorul incins, la o temperatura potrivita pentru 25-30 de minute. Dupa acest timp luam capacul, stropim cu zeama din vas. Mai stropim de doua ori, iar dupa circa 15 minute scoatem vasul din cuptor. Il lasam sa se racoreasca putin si servim. Pofta buna!