Tastatura Apple Magic cu Touch ID și layout în limba engleză (Int-English Layout) este o combinație elegantă între design și funcționalitate. Această tastatură oferă o experiență de tastare remarcabil de confortabilă și precisă, fiind potrivită atât pentru utilizarea zilnică, cât și pentru sarcini mai complexe.Caracteristici cheie:Touch ID: Tastatura este echipată cu Touch ID, permițând autentificare rapidă și sigură pentru accesarea dispozitivelor sau efectuarea de achiziții.

Confort și precizie: Tastarea este plăcută și precisă, datorită designului ergonomic și a tastelor bine poziționate.Reîncărcabilă: Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la baterii, deoarece tastatura are o baterie internă durabilă, care poate alimenta dispozitivul timp de aproximativ o lună sau chiar mai mult între încărcări.Compatibilitate: Se imperechează automat cu Mac-ul dvs., astfel încât să puteți începe să lucrați imediat. De asemenea, include un cablu USB-C la Lightning pentru încărcare și conectare.Specificații:

Tip: Standard

Interfață: Bluetooth Wireless

Tastatură iluminată: Nu

Culoare: Alb

Dimensiuni: 278.9 x 19.9 x 4.1 mm

Greutate: 0.243 kg

Touch ID: DaAceastă tastatură este potrivită pentru utilizatorii care apreciază calitatea, designul și funcționalitatea. Indiferent dacă lucrați de acasă sau în birou, Tastatura Apple Magic cu Touch ID vă va oferi o experiență de tastare excelentă.Puteți găsi mai multe detalii și să o achiziționați de pe emag