Pasul 1: Intr-un castron punem casul si feta taiate cubulete marunte, iaurtul sau smantana, mararul tocat si rosia taiata marunt. Adaugam sare dupa gust, oragano si mult piper proaspat macinat. Amestecam bine. Pasul 2: Curatam bine ciupercile cu un servet umezit, rupem coditele si le presaram cu putina sare. Umplem fiecare ciuperca cu pasta de branzeturi si le punem intr-un vas termorezistent sau intr-o tava unsa cu ulei. Pasul 3: Acoperim vasul cu o folie de aluminiu si coacem ciupercile 30 de minute la 180 de grade. Apoi scoatem folia de aluminiu si le mai bagam inca 5-10 minute la cuptor. Le servim calde Tip: Daca le doriti sub forma de gustare rece puteti sa bagati ciupercile simple (neumplute) la cuptor si, dupa ce se coc, le lasati sa se raceasca. Cand ajung la temperatura camerei le umpleti cu pasta de branzeturi si le serviti. Eu le-am incercat in ambele variante si sunt la fel de bune.

Pasul 1: Intr-un castron punem casul si feta taiate cubulete marunte, iaurtul sau smantana, mararul tocat si rosia taiata marunt. Adaugam sare dupa gust, oragano si mult piper proaspat macinat. Amestecam bine. Pasul 2: Curatam bine ciupercile cu un servet umezit, rupem coditele si le presaram cu putina sare. Umplem fiecare ciuperca cu pasta de branzeturi si le punem intr-un vas termorezistent sau intr-o tava unsa cu ulei. Pasul 3: Acoperim vasul cu o folie de aluminiu si coacem ciupercile 30 de minute la 180 de grade. Apoi scoatem folia de aluminiu si le mai bagam inca 5-10 minute la cuptor. Le servim calde Tip: Daca le doriti sub forma de gustare rece puteti sa bagati ciupercile simple (neumplute) la cuptor si, dupa ce se coc, le lasati sa se raceasca. Cand ajung la temperatura camerei le umpleti cu pasta de branzeturi si le serviti. Eu le-am incercat in ambele variante si sunt la fel de bune. Se servesc si reci si calde Reteta poate fi gasita aici: http: //www. Bucatariacunoroc. Ro/2016/05/Ciuperci-umplute. Php