Detalii Scufite cu Branza si Verdeata
Intr-un castron se amesteca bine crema de branza si smantana (eu am folosit branza pufoasa Delaco, insa puteti folosi ce doriti) cu ceapa tocata foarte marunt, dand frunzele deoparte. Se potriveste de sare, fiecare dupa gustul sau. Separat, frunzele de ceapa verde se toaca impreuna cu mararul si patrunjelul, iar din branza formam mici sfere pe care le dam prin aceasta verdeata. Fiecare sfera se infasoara in cate o fasie de castravete si i se pune in cap un capacel de rosie, asemenea unor scufite dragute, apoi se asaza frumos pe un platou. Pofta Buna! Daca va plac retetele mele, le puteti gasi si pe blogul meu.
Intr-un castron se amesteca bine crema de branza si smantana (eu am folosit branza pufoasa Delaco, insa puteti folosi ce doriti) cu ceapa tocata foarte marunt, dand frunzele deoparte. Se potriveste de sare, fiecare dupa gustul sau. Separat, frunzele de ceapa verde se toaca impreuna cu mararul si patrunjelul, iar din branza formam mici sfere pe care le dam prin aceasta verdeata. Fiecare sfera se infasoara in cate o fasie de castravete si i se pune in cap un capacel de rosie, asemenea unor scufite dragute, apoi se asaza frumos pe un platou. Pofta Buna! Daca va plac retetele mele, le puteti gasi si pe blogul meu.