Pieptul, cele 2 oua fierte si morcovii fierti se macina. Se adauga 1 ou proaspat, patrunjel tocat, sare si piper dupa gust se amesteca bine. Se ia cu lingura bucati din compozitie, se pune deasupra cascaval si o felie de carnat afumat apoi se inchid si formam o chiftea mai plata. Medalioanele astfel obtinute le dam prin faina, ou, si pesmet, apoi le prajim in ulei incins. Se serveste cu un sos tartar, remulade sau cu ce dorim fiecare.

Pieptul, cele 2 oua fierte si morcovii fierti se macina. Se adauga 1 ou proaspat, patrunjel tocat, sare si piper dupa gust se amesteca bine. Se ia cu lingura bucati din compozitie, se pune deasupra cascaval si o felie de carnat afumat apoi se inchid si formam o chiftea mai plata. Medalioanele astfel obtinute le dam prin faina, ou, si pesmet, apoi le prajim in ulei incins. Se serveste cu un sos tartar, remulade sau cu ce dorim fiecare.