E prima data cand am facut ciorbita de burta,stiti doar ca s-a facut in 5 ore:))))dar a meritat efortul,a iesit foarte buna eu am uitat de usturoi dar nu a avut nevoie,m-am inspirat de aici http://www.e-retete.ro/retete/ciorba-de-burtaAm clatit burta de vita in apa rece si am pus-o la fiert impreuna cu ceapa,telina si osul de vita la foc potrivit.

Dupa cca 2 ore am scos burta,osul si legumele si le-am pus deoparte.

Burta am taiat-o fasii si am curatat-o de pielite.

Zeama am strecurat-o si se muta in alta oala,am pus burta taiataia fasii,am adaugat si morcovul dat pe razatoarea mica,am adaugat si gogosarii taiati cubulete,am asezonat cu sare si piper dupa gust si am lasat la fiert.

Cand e aproape gata se bat 5 galbenusuri cu smantana,adaugam si borsul maggic,si punem cate un polonic de zeama de ciorba,amestecand incontinuu pentru a nu se taia smantana.

Se adauga incet toata compozitia in oala,se pune 2-3 linguri de otet(dupa gust),iar la sfarsit adaugam putin patrunjel proaspat tocat marunt