Carofii i-am pus la fiert cu sare. I-am scurs cand erau facuti si i-am facut piure cu unt si lapte. Am condimentat cu sare si patrunjel Pentru sos am tocat ceapa si am prajit-o in putin ulei. Am adaugat kaizerul+muschiul taiate cuburi mari si am prajit 5 minute. Am adaugat bulionul, am condimentat cu sare, piper si dafin si am lasat la fiert la foc mic 10 minute, pana sosul se ingroasa. Painea am sfaramat-o dar sa ramana bucatele mai marisoare. Am pus untul topit si am amestecat sa fie acoperite bine firimiturile Si acum am asambla tot in vas termorezistent:: - Primul e stratul de piure. - am adugat apoi kaizerul - urmeaza apoi painea - deasupra vin feliile de mozzarela si la cuptor 20 minute la 220C Am servit cu castravati muratiCarofii i-am pus la fiert cu sare. I-am scurs cand erau facuti si i-am facut piure cu unt si lapte. Am condimentat cu sare si patrunjel Pentru sos am tocat ceapa si am prajit-o in putin ulei. Am adaugat kaizerul+muschiul taiate cuburi mari si am prajit 5 minute. Am adaugat bulionul, am condimentat cu sare, piper si dafin si am lasat la fiert la foc mic 10 minute, pana sosul se ingroasa. Painea am sfaramat-o dar sa ramana bucatele mai marisoare. Am pus untul topit si am amestecat sa fie acoperite bine firimiturile Si acum am asambla tot in vas termorezistent:: - Primul e stratul de piure. - am adugat apoi kaizerul - urmeaza apoi painea - deasupra vin feliile de mozzarela si la cuptor 20 minute la 220C Am servit cu castravati murati